Wat leert u tijdens een workshop voeding?

Bij mij kunt u naast een voedingsadvies en begeleiding op maat ook terecht voor een leuke workshop voeding. Ik ben gespecialiseerd in natuurlijke voeding, ecologisch koken en medicinale kruiden. Ik deel deze kennis tijdens de diverse workshops. Het idee achter deze workshops is mensen te inspireren om leren hoe ze lekkere gerechten kunnen bereiden, maar dan enkel gebruikmakend van alles wat de natuur te bieden heeft. Pure ingrediënten, lekkere kruiden en bereidt op de juiste wijze. Zo’n workshop voeding leert u gezond te koken, zodat u beter voor uzelf en uw gezin kunt zorgen. Een gebalanceerd voedingspatroon ligt namelijk aan de basis van gezondheid in het algemeen, zowel fysiek als mentaal. Als u daar meer over wilt leren dan kunt u zich aanmelden voor een workshop voeding bij mij in de praktijk. We gaan dan aan de slag in de keuken en leert u alles over voeding, zoals de natuur het bedoeld heeft.

Leer ecologisch koken in mijn workshop voeding

Veel mensen vinden het moeilijk om smakelijke gerechten te bereiden zonder gebruik te maken van kant en klare pakjes en zakjes. Zonde natuurlijk, want daar zitten allerlei toevoegingen in die niet natuurlijk zijn. Deze kunnen de balans in uw lichaam verstoren, vandaar dat ik fan ben van het op natuurlijke wijze kruiden van je gerechten. In een workshop voeding komen kruiden dan ook zeker aan bod. 

Workshop-voeding

Elke keer leert u meer over hoe u gerechten op smaak kunt brengen, en wat deze kruiden voor uw gezondheid kunnen betekenen. Er zijn namelijk veel medicinale kruiden die krachtige effecten hebben op uw lichaam en uw gezondheid. Als natuur kok en lifestyle coach kan ik u alles vertellen over hoe u kruiden kunt gebruiken om gerechten lekkerder en gezonder te maken. Reserveer snel een workshop voeding om er achter te komen hoe je dat doet.

Persoonlijke begeleiding bij klachten

Heeft u specifieke klachten en wilt u daarom meedoen met de workshop voeding? Dan is het een idee om ook een persoonlijk consult te boeken voor een voedingsadvies op maat. De kennis die ik tijdens workshops deel is namelijk heel algemeen, maar met een voedingsadvies op maat kan ik ingaan op uw persoonlijke situatie. Ik analyseer uw klachten en aan de hand van hoe uw huidige voedingspatroon er uitziet, vertel ik u precies waar u veranderingen in kunt aanbrengen. We doen dit stap voor stap en met behulp van natuurlijk ingrediënten. Wanneer uw lichaam beter gevoed is, zult u merken dat u zich beter gaat voelen, meer energie krijgt en weerbaarder bent tegen stress. Stuur me gerust een e-mail voor meer informatie, dan vertel ik u graag wat ik voor u kan betekenen.

Zoeken

Agenda

Geen evenementen gevonden!

Review

0
Rated 0 out of 5
0 van 5 sterren (op basis van 0 reviews)
Uitstekend0%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%