Wat leer je tijdens een workshop voeding?

Bij mij kun je naast een voedingsadvies en begeleiding op maat ook terecht voor een leuke workshop voeding. Ik ben gespecialiseerd in natuurlijke voeding, ecologisch koken en medicinale kruiden. Ik deel deze kennis tijdens de diverse workshops. Het idee achter deze workshops is mensen te inspireren om leren hoe ze lekkere gerechten kunnen bereiden, maar dan enkel gebruikmakend van alles wat de natuur te bieden heeft. Pure ingrediënten, lekkere kruiden en bereidt op de juiste en natuurlijke wijze. Zo’n workshop voeding leert je gezond te koken, voor jezelf en je gezin. Een gebalanceerd voedingspatroon ligt namelijk aan de basis van gezondheid in het algemeen, zowel fysiek als mentaal. Wil je daar meer over weten? Meld je dan aan voor een workshop voeding bij mij in de praktijk. We gaan dan aan de slag in de keuken waar je alles over voeding lerrt, zoals de natuur het bedoeld heeft.

Leer ecologisch koken in mijn workshop voeding

Veel mensen vinden het moeilijk om smakelijke gerechten te bereiden zonder gebruik te maken van kant en klare pakjes en zakjes. Zonde natuurlijk, want daar zitten allerlei toevoegingen in die niet natuurlijk zijn. Deze kunnen de balans in je lichaam verstoren, vandaar dat ik fan ben van het op natuurlijke wijze kruiden van je gerechten. In een workshop voeding komen kruiden dan ook zeker aan bod. 

Workshop-voeding

Elke workshop gaat in op de manier waarop je gerechten op smaak brengt en wat deze kruiden voor je gezondheid kunnen betekenen. Er zijn namelijk veel krachtige kruiden die helende effecten hebben op je lichaam en gezondheid. Als natuurkok en lifestyle coach kan ik je alles vertellen over welke kruiden en hoe je deze kunt gebruiken om gerechten lekkerder en gezonder te maken. Reserveer snel een workshop voeding om er achter te komen hoe je dat doet.

Persoonlijke begeleiding bij klachten

Heb je specifieke klachten en wil je daarom meedoen met de workshop voeding? Dan is het een idee om ook een persoonlijk consult te boeken voor een voedingsadvies op maat. De kennis die ik tijdens workshops deel is namelijk breed, maar met een voedingsadvies op maat gaan we dieper in op jouw persoonlijke situatie. Samen analyseren we je klachten. Aan de hand van je huidige voedingspatroon, bekijken we waar veranderingen kunnen leiden tot een verbeterd voedingspatroon. We doen dit stap voor stap en met behulp van natuurlijk ingrediënten. Wanneer je lichaam beter gevoed is, merk je dat je je beter gaat voelen, meer energie krijgt en weerbaarder bent tegen stress. Stuur me gerust een e-mail voor meer informatie, dan vertel ik graag wat ik voor je kan betekenen.

Zoeken

Agenda

Geen evenementen gevonden!

Review

5
Rated 5 out of 5
5 van 5 sterren (gebaseerd op 1 review)
Uitstekend100%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%