Wat leert u tijdens een workshop voeding?

Bij mij kunt u naast een voedingsadvies en begeleiding op maat ook terecht voor een leuke workshop voeding. Ik ben gespecialiseerd in natuurlijke voeding, ecologisch koken en medicinale kruiden, en deel deze kennis graag tijdens de diverse workshops. Het idee achter deze workshops is mensen te leren inspireren hoe ze lekkere gerechten kunnen bereiden, maar dan enkel gebruik makend van alles wat de natuur ons geeft. Pure ingrediënten, lekkere kruiden, bereid op de juiste wijze. Zo’n workshop voeding leert u gezond te koken, zodat u beter voor uzelf en uw gezin kunt zorgen. Een gebalanceerd voedingspatroon ligt namelijk aan de basis van gezondheid in het algemeen, zowel fysiek als mentaal. Als u daar meer over wilt leren dan kunt u zich aanmelden voor een workshop voeding bij mij in de praktijk. We gaan dan aan de slag in de keuken en u leert alles over voeding zoals de natuur het bedoeld heeft.

Leer ecologisch koken in mijn workshop voeding

Veel mensen vinden het moeilijk om smakelijke gerechten te bereiden zonder gebruik te maken van kant en klare pakjes en zakjes. Zonde natuurlijk, want daar zitten allerlei toevoegingen in die niet natuurlijk zijn. Deze kunnen de balans in je lichaam verstoren, vandaar dat ik fan ben van het op natuurlijke wijze kruiden van je gerechten. In een workshop voeding komen kruiden dan ook zeker aanbod. 

Elke keer leer je weer meer over hoe je gerechten op smaak kunt brengen, en wat deze kruiden voor je gezondheid kunnen betekenen. Er zijn namelijk veel medicinale kruiden die allerlei krachtige effecten hebben op je lichaam en je gezondheid in het algemeen. Als natuur kok en lifestyle coach kan ik je alles vertellen over hoe je kruiden in kunt zetten om gerechten niet alleen lekkerder, maar ook veel gezonder te maken. Reserveer snel een workshop voeding om er achter te komen hoe je dat doet.

Persoonlijke begeleiding bij klachten

Heeft u specifieke klachten en wilt u daarom meedoen met de workshop voeding? Dan is het een idee om ook een persoonlijk consult te boeken voor een voedingsadvies op maat. De kennis die ik tijdens workshops deel is namelijk heel algemeen, maar met een voedingsadvies op maat kan ik ingaan op uw persoonlijke situatie. Ik analyseer uw klachten aan de hand van hoe uw huidige voedingspatroon er uitziet, en vertel u precies waar u veranderingen in kunt aanbrengen. We doen dit stap voor stap, en aan de hand van niets dan natuurlijke ingrediënten. U zult merken dat wanneer uw lichaam beter gevoed is u zich snel beter voelt, meer energie heeft en zelfs weerbaarder bent tegen stress. Stuur me gerust een email voor meer informatie, dan vertel ik u graag wat ik voor u kan betekenen.

Zoeken

Agenda

Geen evenementen gevonden!

Review

0
Rated 0 out of 5
0 van 5 sterren (op basis van 0 reviews)
Uitstekend0%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%