Voedingsadvies op maat voor diverse klachten

Wat voor klachten je ook ervaart, de kans is groot dat een gebalanceerd en volledig natuurlijk voedingspatroon je daarbij kan helpen. Ik geef in mijn praktijk, als lifestyle coach, voedingsadvies op maat aan mensen die graag gezonder willen leven, maar zelf niet weten hoe ze dit moeten aanpakken. Natuurlijke voeding, ecologisch koken en de kracht van de natuur zijn mijn specialisaties. Ik zet mijn kennis en ervaring graag in om je te helpen gezond te worden en te blijven. Het voedingsadvies dat je van mij krijgt zal tekorten aanvullen, je weerstand verbeteren, en je meer energie geven zodat klachten verminderen. Is het moeilijk? Dat vinden de meeste klanten reuze meevallen. Doordat je lijf er goed op zal reageren is het zelfs leuk om op deze manier met voeding bezig te zijn, en te experimenteren met de heerlijke recepten.

Voedingsadvies voor bij een burn-out

Wist je dat mensen met een burn-out een disbalans hebben in hun hormoonproductie? Ze zijn oververmoeid, hebben nergens zin in en voelen zich lamlendig. Misschien hebben ze ook nog andere lichamelijke klachten die ze voorheen niet hadden. Ondanks dat stress deels psychisch is, zijn er wel dingen die je kunt doen om uw lichaam terug in balans te brengen. 

Ik geef dan ook geregeld voedingsadvies aan mensen met een burn-out. Voeding is daar één van de belangrijkste onderdelen van. Elke cel in je lichaam is opgebouwd uit wat je eet en drinkt en dit heeft ook invloed op je hormonen. Als je bepaalde tekorten hebt, wordt het heel lastig voor je lichaam om de juiste hormonen aan te maken, waardoor je vatbaar wordt voor psychische klachten. Ik geef je advies over hoe je deze tekorten aan kunt vullen. Je voelt je al snel weerbaarder tegen stress en dat maakt het overwinnen van die burn-out een stuk makkelijker.

Leer alles over natuurlijke voeding

Ben je benieuwd naar hoe je jouw lichaam op een natuurlijke manier kunt ondersteunen? Hoe je met behulp van voeding sterker en energieker wordt en zelfs weerbaarder tegen allerlei ziektes? Boek dan voedingsadvies op maat. Aanvullend is een plekje voor een workshop voeding zeker aan te bevelen. Daar behandel ik onderwerpen, zoals medicinale kruiden, natuurlijke geneeswijzen en het verbeteren van je weerstand aan de hand van voeding. Tijdens kookworkshops wordt er uiteraard ook gekookt en ga je zelf leren hoe je gerechten bereidt met natuurlijke ingrediënten. Proef direct hoe smakelijk deze gerechten zijn. Je hoeft helemaal geen pakjes en zakjes te gebruiken om lekker te koken. Bij mij leer je met diverse soorten kruiden, 100% natuurlijke en lekkere gerechten te bereiden.

Zoeken

Agenda

Geen evenementen gevonden!

Review

5
Rated 5 out of 5
5 van 5 sterren (gebaseerd op 1 review)
Uitstekend100%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%