Voedingsadvies op maat voor diverse klachten

Wat voor klachten u ook ervaart, de kans is groot dat een gebalanceerd en volledig natuurlijk voedingspatroon u daarin kan helpen. Ik geef in mijn praktijk, als lifestyle coach, voedingsadvies op maat aan mensen die graag gezonder willen leven, maar zelf niet weten hoe ze dit moeten aanpakken. Natuurlijke voeding, ecologisch koken en de kracht van de natuur zijn mijn specialisaties. Ik zet deze graag in om u te helpen gezond te worden en te blijven. Het voedingsadvies dat u van mij krijgt zal tekorten aanvullen, uw weerstand verbeteren, u meer energie geven en uw klachten verminderen. Is het moeilijk? Dat vinden de meeste klanten reuze meevallen. Doordat uw lijf er goed op zal reageren is het zelfs leuk om op deze manier met voeding bezig te zijn, en te experimenteren met de heerlijke recepten.

Voedingsadvies voor bij een burn-out

Wist u dat mensen met een burn-out een disbalans hebben in hun hormoonproductie? Ze zijn oververmoeid, hebben nergens zin in en voelen zich lamlendig. Misschien hebben ze ook nog andere lichamelijke klachten die ze voorheen niet hadden. Ondanks dat stress deels psychisch is, zijn er wel dingen die u kunt doen om uw lichaam terug in balans te brengen. 

Ik geef dan ook geregeld voedingsadvies aan mensen met een burn-out, want voeding is daar één van de belangrijkste onderdelen van. Elke cel in uw lichaam is opgebouwd uit wat u eet en drinkt en dit heeft ook invloed op uw hormonen. Als u bepaalde tekorten heeft, wordt het heel lastig voor uw lichaam om de juiste hormonen aan te maken, waardoor u vatbaar wordt voor psychische klachten. Door deze tekorten aan te vullen met mijn voedingsadvies op maat, voelt u al snel dat u weerbaarder wordt tegen stress en wordt het overwinnen van die burn-out een stuk makkelijker.

Leer alles over natuurlijke voeding

Bent u benieuwd naar hoe u uw lichaam op een natuurlijke manier kunt ondersteunen? Hoe u met behulp van voeding sterker en energieker kunt worden en zelfs weerbaarder tegen allerlei ziektes? Reserveer dan, naast het voedingsadvies op maat, een plekje voor een workshop voeding. Daar behandel ik onderwerpen, zoals medicinale kruiden, natuurlijke geneeswijzen en het verbeteren van je weerstand. Dit doe ik aan de hand van voeding. Tijdens deze kookworkshops wordt er uiteraard ook gekookt. U gaat zelf leren hoe u gerechten bereidt met alleen natuurlijke ingrediënten. U proeft direct hoe smakelijk deze gerechten zijn. U hoeft helemaal geen pakjes en zakjes te gebruiken om lekker te koken. Bij mij leert u hoe u, met diverse soorten kruiden, 100% natuurlijke en lekkere gerechten kunt bereiden.

Zoeken

Agenda

Geen evenementen gevonden!

Review

0
Rated 0 out of 5
0 van 5 sterren (op basis van 0 reviews)
Uitstekend0%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%