Voedingsadvies op maat voor allerlei klachten

Wat voor klachten u ook ervaart, de kans is groot dat een gebalanceerd en volledig natuurlijk voedingspatroon u daarin kan ondersteunen. Ik geef in mijn praktijk als lifestyle coach voedingsadvies op maat aan mensen die graag gezonder zouden willen leven, maar zelf niet goed weten hoe. Natuurlijke voeding, ecologisch koken en de kracht van de natuur zijn mijn specialisaties, en deze zet ik graag in om u te helpen gezond te worden (en te blijven). Het voedingsadvies dat u van mij krijgt zal tekorten aanvullen, uw weerstand verbeteren, u meer energie geven en uw klachten verminderen. Of het moeilijk is? Dat vinden de meeste mensen reuze meevallen. Doordat uw lijf er zo goed op zal reageren is het zelfs leuk om op deze manier met voeding bezig te zijn, en te experimenteren met de heerlijke recepten.

Voedingsadvies voor bij een burn-out

Wist u dat mensen met een burn-out een onbalans hebben in hun hormoonproductie? Ze zijn oververmoeid, hebben nergens zin in en voelen zich lamlendig. Misschien hebben ze ook nog andere lichamelijke klachten die ze voorheen niet hadden. Ondanks dat stress deels psychisch is zijn er wel dingen die u kunt doen om uw lichaam terug in balans te brengen. 

Ik geef dan ook geregeld voedingsadvies aan mensen met een burn-out, want voeding is daar een van de belangrijkste onderdelen van. Elke cel in uw lichaam is opgebouwd uit wat u uzelf te eten geeft, en dus ook uw hormonen. Als u bepaalde tekorten heeft wordt het heel lastig voor uw lichaam om de juiste hormonen aan te maken, waardoor u erg vatbaar wordt voor psychische klachten. Door deze tekorten aan te vullen met mijn voedingsadvies op maat voelt u al snel dat u weerbaarder wordt tegen stress en wordt het overwinnen van die burn-out stukken makkelijker.

Leer alles over natuurlijke voeding

Bent u benieuwd naar hoe u uw lichaam op een natuurlijke manier kunt ondersteunen? Hoe u met behulp van voeding sterker en energieker kunt worden en zelfs weerbaarder tegen allerlei ziektes? Reserveer dan naast het voedingsadvies op maat een plekje voor een workshop voeding. Daar behandel ik onderwerpen als medicinale kruiden, natuurlijke geneeswijzen en het verbeteren van je weerstand, en dat doe ik aan de hand van voeding. Tijdens deze kookworkshops wordt er uiteraard ook gekookt. U gaat zelf leren hoe u gerechten bereidt met alleen natuurlijke ingrediënten, en direct proeven hoe smakelijk deze zijn. Je hebt namelijk helemaal geen pakjes en zakjes nodig om lekker te koken. Bij mij leert u hoe u met een veelzijdigheid aan kruiden net zo’n lekkere gerechten kunt bereiden, maar dan 100% natuurlijk.

Zoeken

Agenda

Geen evenementen gevonden!

Review

0
Rated 0 out of 5
0 van 5 sterren (op basis van 0 reviews)
Uitstekend0%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%