Hoe kan ik u als lifestyle coach helpen?

U kunt mij als lifestyle coach inschakelen voor hulp bij diverse klachten, zowel fysiek als mentaal. Ik help u door een voedingsadvies op maat te maken. Dit stel ik samen aan de hand van uw persoonlijke doelen, klachten en eventuele allergieën of intoleranties. Gezonde voeding is de basis van uw gezondheid. Als bepaalde vitamines, mineralen of essentiële vetzuren niet voldoende voorkomen in uw voedingspatroon ontstaan er tekorten. Vroeg of laat kunt u hier iets van gaan merken. Ieder lichaam is anders, dus reageert iedereen anders op deze tekorten. Echter, als lifestyle coach weet ik precies welke klachten globaal gezien te linken zijn aan bepaalde tekorten en hoe je deze op natuurlijke wijze kan oplossen. De aandacht ligt daarbij op geneeskrachtige voeding en ecologisch koken, oftewel de kracht van de natuur.

Lifestyle coach voor hulp bij een burn-out

Eén van de dingen waar ik mij als lifestyle coach in ben gespecialiseerd is hulp bij een burn-out. Steeds meer mensen hebben hier last van. Als je de levensstijl van deze mensen analyseert, is het niet gek dat ze tegen een burn-out aanlopen. De maatschappij legt ontzettend veel druk op ons waardoor we constant het gevoel hebben te moeten presteren. We gaan daarbij voorbij aan onze eigen verlangens en vergeten wat ons gelukkig maakt. Daarnaast zie ik als lifestyle coach veel mensen die zichzelf op het gebied van voeding enorm tekortdoen. Dit kan de mentale klachten bij een burn-out versterken, want het beïnvloedt de aanmaak van al je hormonen. Met een gebalanceerd voedingspatroon en de juiste keuzes op mentaal vlak kunt u die burn-out snel onder controle krijgen. U wordt ook, psychisch gezien, weerbaarder tegen stress. Ik help u daar als lifestyle coach graag bij! 

Lifestyle coach

Leer alles over voeding tijdens een consult of workshop

Bent u ook benieuwd wat gezonde voeding precies inhoudt en wat uw lichaam precies nodig heeft? Dan kunt u bij mij terecht voor een los consult, voor persoonlijk advies, of een workshop voeding. De workshops worden gegeven in groepjes, en de consulten zijn uiteraard één op één. Tijdens losse consulten help ik u, aan de hand van uw persoonlijke situatie, weer terug bij uw kern te komen en uw gezondheid weer onder controle te krijgen. Dit doe ik door middel van de juiste voeding. Tijdens de workshops zal je kennis opdoen over algemene voeding. De geneeskundige kracht van voeding is eindeloos. Ik heb daar ontzettend veel over te vertellen.

Zoeken

Agenda

Geen evenementen gevonden!

Review

0
Rated 0 out of 5
0 van 5 sterren (op basis van 0 reviews)
Uitstekend0%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%