Hoe kan ik je als lifestyle coach helpen?

Je kunt mij als lifestyle coach inschakelen voor hulp bij diverse klachten, zowel fysiek als mentaal. Ik help je door een voedingsadvies op maat te maken. Dit stel ik samen aan de hand van jouw persoonlijke doelen, klachten en eventuele allergieën of intoleranties. Gezonde voeding is de basis van je gezondheid. Als bepaalde vitamines, mineralen of essentiële vetzuren niet voldoende voorkomen in je voedingspatroon, ontstaan er tekorten. Vroeg of laat kun je hier iets van gaan merken. Ieder lichaam is anders, dus reageert iedereen anders op deze tekorten. Echter, als lifestyle coach weet ik precies welke klachten te linken zijn aan bepaalde tekorten en hoe je deze op natuurlijke wijze kan oplossen. De aandacht ligt daarbij op geneeskrachtige voeding en ecologisch koken, oftewel de kracht van de natuur.

Hulp bij een burn-out

Eén van de dingen waar ik mij als lifestyle coach in heb gespecialiseerd, is hulp bij een burn-out. Steeds meer mensen hebben hier last van. Als je de levensstijl van deze mensen analyseert, is het niet gek dat ze tegen een burn-out aanlopen. De maatschappij legt ontzettend veel druk op ons waardoor we constant het gevoel hebben te moeten presteren. We gaan daarbij voorbij aan onze eigen verlangens, talenten en vergeten wat ons echt gelukkig maakt! Als lifestyle coach zie ik veel mensen die zichzelf op het gebied van voeding enorm tekort doen. Dit werkt dan als een sneeuwbaleffect en kan de mentale klachten van een burn-out versterken, zeker als dit je hormonale huishouding beïnvloed. Met een uitgebalanceerd voedingspatroon en de juiste keuzes werken we om de burn-out snel onder controle te krijgen, en je weerbaarder te maken. Ik help je hier graag bij! 

Lifestyle coach

Leer alles over voeding tijdens een consult of workshop

Ben je ook benieuwd wat gezonde voeding precies inhoudt en wat je lichaam precies nodig heeft? Boek dan een apart consult, voor persoonlijk advies, of een workshop voeding. De workshops worden gegeven in groepjes. De consulten zijn uiteraard één op één. Tijdens losse consulten help ik je, aan de hand van je persoonlijke situatie, weer terug bij naar je eigen kern te komen en je gezondheid weer onder controle te krijgen met behulp van de juiste voeding. Tijdens de workshops doe je kennis op over de meer algemene werking van voeding gebaseerd op natuurlijke ingrediënten. De geneeskundige kracht van voeding is eindeloos. Ik heb daar ontzettend veel over te vertellen.

Zoeken

Agenda

Geen evenementen gevonden!

Review

5
Rated 5 out of 5
5 van 5 sterren (gebaseerd op 1 review)
Uitstekend100%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%