Hoe kan ik u als lifestyle coach helpen?

U kunt mij als lifestyle coach inschakelen voor hulp bij diverse klachten, zowel fysiek als mentaal. Ik help u door een voedingsadvies op maat te maken, welke ik samenstel aan de hand van uw persoonlijke doelen, klachten en eventuele allergieën of intoleranties. Gezonde voeding ligt aan de basis van zowel uw gezondheid. Als bepaalde vitamines, mineralen of essentiële vetzuren niet voldoende voorkomen in uw voedingspatroon ontstaan er tekorten, waar u vroeg of laat iets van gaat merken. Ieder lichaam is anders, en dus reageert iedereen anders op deze tekorten. Echter, als lifestyle coach weet ik precies welke klachten globaal gezien te linken zijn aan bepaalde tekorten, of in ieder geval hoe je deze op natuurlijke wijze op kan lossen. De aandacht ligt daarbij op geneeskrachtige voeding en ecologisch koken, oftewel de kracht van de natuur.

Lifestyle coach voor hulp bij een burn-out

Een van de dingen waar ik mij als lifestyle coach in heb gespecialiseerd is het hebben van een burn-out. Helaas zijn er steeds meer mensen die daar last van hebben, en als je de leefstijl van deze mensen analyseert is dat ook niet zo gek. De maatschappij legt ontzettend veel druk op ons waardoor we constant het gevoel hebben te moeten presteren. We gaan daarbij voorbij aan onze eigen verlangens en vergeten wat ons zelf gelukkig maakt. Daarnaast zie ik als lifestyle coach veel mensen die zichzelf op het gebied van voeding enorm tekortdoen. Dit kan de mentale klachten bij een burn-out versterken, want het beïnvloedt de aanmaak van al je hormonen. Met een gebalanceerd voedingspatroon ende juiste keuzes op mentaal vlak kunt u die burn-out snel onder controle krijgen en bovendien psychisch gezien veel weerbaarder worden tegen stress. Ik help u daar als lifestyle coach graag bij, wat de oorzaak van de burn-out ook is.

Lifestyle coach

Leer alles over voeding tijdens een consult of workshop

Bent u ook benieuwd naar wat gezonde voeding precies is en u uw lichaam precies datgene kunt geven wat het nodig heeft? Dan kunt u bij mij een los consult voor persoonlijk advies of een workshop voeding boeken. De workshops worden gegeven in groepjes, en de consulten zijn uiteraard één op één. Tijdens losse consulten help ik u aan de hand van uw persoonlijke situatie weer terug bij uw kern te komen en uw gezondheid weer onder controle te krijgen. Dit doe ik aan de hand van voeding en diverse andere leefstijlfactoren. De workshops zijn meer bedoeld voor het opdoen van kennis over voeding in het algemeen. De geneeskundige kracht van voeding is eindeloos, en ik heb daar ontzettend veel over te vertellen.

Zoeken

Agenda

Geen evenementen gevonden!

Review

0
Rated 0 out of 5
0 van 5 sterren (op basis van 0 reviews)
Uitstekend0%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%