Lekker en gezond koken hoe doe je dat?

Gezond koken hoe doe je dat?
Weet jij ook niet meer door alle hypes wat nu gezond is en wat niet? In deze wirwar van trends, dieeten reclames en media.
Kan gezond eten ook lekker zijn? Dat hoor ik vaak. We denken dat gezond koken saai is en dat we op rauwkost moeten knagen. Konijnenvoer. Ik vind lekker eten heel erg belangrijk maar wil ook omdat het onze brandstof is dat het ons voed. Hoe doe je dat nu?  Dat leg ik je uit in deze kookworkshop.

Sommige vragen mij is vegetarisch nu gezond of niet?
Waarom werkt het dieet niet voor mij?
Wat is nu gezond eten?
Ik vertel je wat nu echt gezond is voor jou en wat beter is om niet dadelijks te gebruiken.
We koken in een ontspannen sfeer met elkaar en vertel je welke werking de ingrediënten hebben op je gestel en gaan we proeven of het inderdaad ook lekker smaakt. Aan het eind van de kook workshop heb je een lekkere maaltijd bereidt, hebben we samen getafeld en weet je meer over voeding en wat het met je doet. De recepten krijg je mee naar huis.

Plaats hier je review