Hallo, ik ben Maartje Kreike uit Eindhoven.

Ik ben sinds vorig jaar september coördinator van het Voedselbos Eindhoven aan de Elburglaan, een onderdeel van landgoed De Wielewaal.

Het Voedselbos is in 2014 aangeplant met allerlei fruit- en notenbomen, bessensoorten en kruiden. Het grote werk is gedaan door Arjan en Lise. Zij leggen nu in andere delen van het land Voedselbossen aan.

Het Voedselbos Eindhoven is ontwikkeld op verzoek van de eigenaren, de fam. Post. De familie wil meer mensen, met name de wijkbewoners, mee laten genieten van dit deel van het landgoed de Wielewaal.

Zelf ben ik ruim 2 jaar vrijwilliger in het Voedselbos Eindhoven. Het is een prachtig groene plek waar mensen kunnen leren wat je kunt doen in de natuur en met de natuur. Ik verzorg er workshops waar je van alles leert over: kruiden voor je gezondheid, fruit- en kruidensiropen, spreads, shampoo op natuurlijke wijze, zalfjes tegen kwalen en natuurvoeding.

Ik heb een praktijk aan huis ‘Natuurlijk Maartje’ voor persoonlijke coaching naar een gezonde leefstijl.

Natuur geeft je creativiteit terug, inspireert je en brengt rust. Dit hebben we allemaal heel hard nodig zeker in deze snelle maatschappij waar we in leven.

Verder kan ik wel wat hulp gebruiken bij het onderhoud van de kruiden en om letterlijk de vruchten te plukken en te rapen in het bos. Doe je mee? En kom je ook genieten en leren in het Voedselbos? Laat het me weten via: info@natuurlijkmaartje.nl

Groetjes Maartje 🍀

Heb jij last van Stress?

Huidverzorging

Hoe verzorg je je huid?En wat heeft je huid nodig?Ik ga je alles vertellen over je huid en je functie daarvan. Hoe je je huid

Lees meer »

Zoeken

Agenda

Geen evenementen gevonden!

Review

0
Rated 0 out of 5
0 van 5 sterren (op basis van 0 reviews)
Uitstekend0%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%