Ga naar de inhoud

Alles wat je aandacht geeft groeit

Masterclasses

Ik neem je mee in de wereld van kruiden en wilde planten zodat jij weet hoe je optimaal voor je lijf kunt zorgen. Van binnen en van buiten.

Persoonlijke coaching

Alle fysieke ongemakken hebben een oorzaak. Samen vinden we de kern van het probleem en help ik je bij het vinden van een natuurlijk en duurzame oplossing.

Voedselbos experience

Voor bedrijven, scholen en overige organisaties. We gaan terug naar de roots. Alle zintuigen worden geprikkeld waardoor de verbinding in de groep, met de natuur en jezelf een nieuwe dimensie krijgt.

Masterclass

Elke masterclass gaat in op hoe je gezondheid kunt verduurzamen.
Bij mij kun je naast een voedingsadvies en begeleiding op maat ook terecht voor een interessante masterclasses over voeding, kruiden en hoe je omgeving verduurzaamd. Ik ben gespecialiseerd in natuurlijke voeding, ecologisch koken en medicinale kruiden. Ik deel deze kennis tijdens de diverse masterclasses. Het idee achter deze masterclass is mensen te inspireren om leren hoe ze lekkere gerechten kunnen bereiden, maar dan enkel gebruikmakend van alles wat de natuur te bieden heeft. Pure ingrediënten, lekkere kruiden en bereidt op de juiste en natuurlijke wijze. Zo’n masterclass voeding leert je gezond te koken, voor jezelf en je gezin. Een gebalanceerd voedingspatroon ligt namelijk aan de basis van gezondheid in het algemeen, zowel fysiek als mentaal.
En de manier waarop je gerechten op smaak brengt en wat deze kruiden voor je gezondheid kunnen betekenen. Kruiden hebben namelijk krachtige en helende effecten op je lichaam en geest wat bijdraagt aan een goede gezondheid. Als natuur kok en lifestyle coach kan ik je alles vertellen over welke kruiden en hoe je deze kunt gebruiken om gerechten lekkerder en gezonder te maken. Boek snel een masterclass voeding om er achter te komen wat het voor jou kan doen.
Wil je daar meer over weten? Meld je dan aan voor een masterclass. In de masterclass gaan we aan de slag in de keuken of buiten in het Voedselbos bv waar je alles over voeding leert, zoals de natuur het bedoeld heeft.

Persoonlijke coaching

Je kunt mij als lifestyle coach inschakelen voor hulp bij diverse klachten, zowel fysiek als mentaal. Ik help je door een voedingsadvies op maat te maken. Dit stel ik samen aan de hand van jouw persoonlijke doelen, klachten en eventuele allergieën of intoleranties. Gezonde voeding is de basis van je gezondheid. Als bepaalde vitamines, mineralen of essentiële vetzuren niet voldoende voorkomen in je voedingspatroon, ontstaan er tekorten. Vroeg of laat kun je hier iets van gaan merken. Ieder lichaam is anders, dus reageert iedereen anders op deze tekorten. Echter, als lifestyle coach weet ik precies welke klachten te linken zijn aan bepaalde tekorten en hoe je deze op natuurlijke wijze kan oplossen. De aandacht ligt daarbij op geneeskrachtige voeding en ecologisch koken, oftewel de kracht van de natuur.

Neem contact op

Voedselbos Expirence

Voor bedrijven, scholen en overige organisaties. We gaan terug naar de roots. Alle zintuigen worden geprikkeld waardoor de verbinding in de groep, met de natuur en jezelf een nieuwe dimensie krijgt.

Over Maartje

Natuurlijk Maartje staat voor zo natuurlijk mogelijk leven en ontwikkelt een duurzame leefstijl. Uit de natuur kunnen we veel meer halen dan we denken. De natuur bied zoveel mogelijkheden en past goed bij ons DNA, we zijn er onderdeel van.

Mensen met de natuur verbinden. Dat helpt stress te verminderen en het levert energie op. Dat maakt de wereld een stukje mooier en gezonder. Veel mensen houden alle ballen hoog terwijl dat anders kan. Ik bespreek de lichamelijke, geestelijke en sociale gesteldheid van de de natuur en zoek samen met je naar een evenwichtige balans.

In de reguliere gezondheidszorg staat symptoombestrijding vaak voorop. Aan de kern van het probleem wordt vaak voorbij gegaan. Het blijkt dat het gevoel vaak klem zit tussen het vele denken wat we in de westerse wereld maar moeilijk kunnen uitschakelen. Rationele kennis, feitjes en weetjes blokkeren dan te voelen wat je echt goed doet en je echt motiveert. Daar wordt je pas beroerd van.

Wanneer we werkelijk doorvoelde drijfveren worden gedeeld, houdt het alleen leunen op verstandelijk redeneren geen stand. In de procesaanpak van mij wordt stap voor stap kennis en gevoel van de je samengebracht. Dat maakt je meer bewust

“Maartje heeft mij echt geleerd goed met voeding om te gaan”

Coaching

“De experience was veel leuker dan verwacht”

Voedselbos experience

“De verdieping in kennis was precies wat ik nodig had”

Masterclass

Let’s work together on your
next web project

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus
nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.